debati-hapësirë-hapet-sot-edicioni-59-të-i-modalisboa-nën

Vizioni | Hapësira e debatit hap sot edicionin e 59-të të ModaLisboa me temën "Oasis"
Nuk ka më lajme

Princi Harry do të ketë thënë

Princi Harry thotë 'gjëra të pakëndshme' për mbretëreshën Camilla

PCP thotë se Ministri i Shëndetësisë duhet t'i japë fund menjëherë situatës së papajtueshmërisë

PCP thotë se Ministri i Shëndetësisë duhet t'i japë fund menjëherë situatës së papajtueshmërisë

David Fonseca, në Lisbonë dhe Porto: Udhëtim në brendësinë e artistit

David Fonseca, në Lisbonë dhe Porto: Udhëtim në brendësinë e artistit

Ivo Lucas dhe Joana Aguiar: Romanca e supozuar në një natë me emocione të forta

Ivo Lucas dhe Joana Aguiar: Romanca e supozuar në një natë me emocione të forta

Marrëdhënia e ndërlikuar e vëllezërve Frederico dhe Joaquim da Danmark

Marrëdhënia e ndërlikuar e vëllezërve Frederico dhe Joaquim da Danmark

Kim Kardashian paguan 1,26 milionë dollarë për promovimin e paligjshëm të kriptomonedhës

Kim Kardashian paguan 1,26 milionë dollarë për promovimin e paligjshëm të kriptomonedhës

Vizatime të pabotuara nga Kopshti Botanik i Coimbra të zbuluara në një katalog

Vizatime të pabotuara nga Kopshti Botanik i Coimbra të zbuluara në një katalog

Njëherë e një kohë ishte një zezak i mrekullueshëm nga Guinea

Njëherë e një kohë ishte një zezak i mrekullueshëm nga Guinea

Kostumi i Carolina Deslandes në Gala të Golden Globes

Kostumi Gala i Globes së Artë të Carolina Deslandes 'Fsheh' emra të veçantë

udhëtim fotografik

Udhëtim fotografik "Të jetosh midis asaj që mbetet" nga Mário Cruz në Almada deri në dhjetor

Studiuesja Luísa Magalhães fiton çmimin FLAD për studimin e parazitëve në ekosistemet detare

Studiuesja Luísa Magalhães fiton çmimin FLAD për studimin e parazitëve në ekosistemet detare

Bisedimet ESG: Debati për financat e qëndrueshme dhe eko-fondet më 12 tetor

Bisedimet ESG: Debati për financat e qëndrueshme dhe eko-fondet më 12 tetor

diversiteti ka rëndësi

Axhenda e prindërve dhe e fëmijëve: filloni vjeshtën në një mënyrë të madhe

Axhenda e prindërve dhe e fëmijëve: filloni vjeshtën në një mënyrë të madhe

10 ide për sytjena me dantella

10 ide për sytjena me dantella

SIC teston dy dyshe të reja për të festuar 30 vjetorin e saj

SIC teston dy dyshe të reja për të festuar 30 vjetorin e saj

Në Caras Decoração, tetori mbërrin me dizajn dhe shumë mirëqenie

Në Caras Decoração, tetori mbërrin me dizajn dhe shumë mirëqenie

"Cindy Sherman: Metamorphoses", në Serralves: Një vënie në skenë në 100 imazhe dhe një afresk i paparë

"Cindy Sherman: Metamorphoses", në Serralves: Një vënie në skenë në 100 imazhe dhe një afresk i paparë

Bruce Willis nuk ia shiti të drejtat e fytyrës së tij një kompanie “deepfake”.

Bruce Willis nuk ia shiti të drejtat e fytyrës së tij një kompanie “deepfake”.

A është e mundur të heqësh qafe njollat ​​në fytyrë?

A është e mundur të heqësh qafe njollat ​​në fytyrë?

Xiaomi vazhdon sulmin me 12T Pro: një majë e gamës (seriozisht) me më pak se 1000 €

Xiaomi vazhdon sulmin me 12T Pro: një majë e gamës (seriozisht) me më pak se 1000 €

5 këpucë që duhen veshur në tetor përveç çizmeve

5 këpucë që duhen veshur në tetor përveç çizmeve

Verërat: një vend i mirë në diell

Verërat: një vend i mirë në diell

Shtëpia është kthyer me tendencat e dizajnit të brendshëm

Shtëpia është kthyer me tendencat e dizajnit të brendshëm

Pluhuri

JL 1355

Carolina Deslandes: kur rrobat janë një mesazh

Carolina Deslandes: kur rrobat janë një mesazh

PRIMA i pëlqen gatimet Casa Davolta, modelet e reja Hunter dhe rikthimi i Chefs on Fire

PRIMA i pëlqen gatimet Casa Davolta, modelet e reja Hunter dhe rikthimi i Chefs on Fire

Claudio Ramos u dërgua me urgjencë në spital

Claudio Ramos u dërgua me urgjencë në spital

Junior VISION Tetor 2022

Junior VISION Tetor 2022

Citroën prezanton Oli, një koncept automobilistik “radikal, i përgjegjshëm dhe optimist”.

Citroën prezanton Oli, një koncept automobilistik “radikal, i përgjegjshëm dhe optimist”.

Princesha Charlene e Monakos merr pjesë në shfaqjen Akris gjatë Javës së Modës në Paris

Princesha Charlene e Monakos merr pjesë në shfaqjen Akris gjatë Javës së Modës në Paris

Casa Dentro: Mos e humbisni, më 6 tetor, bisedën me Vítor Sobral

Casa Dentro: Mos e humbisni, më 6 tetor, bisedën me Vítor Sobral

5 tetor: Marcelo kërkon që demokracia të përparojë me

5 tetor: Marcelo bën thirrje që demokracia të përparojë me "një rrugë për të gjithë"

Lansimi i SUV elektrik Polestar 3 më 12 tetor

Lansimi i SUV elektrik Polestar 3 më 12 tetor

Të jetosh në një ekonomi (ç) thatësire në kopertinën e EXAME të Tetorit

Të jetosh në një ekonomi (ç) thatësire në kopertinën e EXAME të Tetorit

Marcelo kërkon të vërtetën për pasojat e luftës dhe të merren masa të jashtëzakonshme

Marcelo kërkon të vërtetën për pasojat e luftës dhe të merren masa të jashtëzakonshme

João Mota: Frika e aktorit në kohën e kthimit të tij

João Mota: Frika e aktorit në kohën e kthimit të tij

Në CARAS këtë javë: Mbrëmje festimi dhe emocionesh në Gala e Golden Globes

Në CARAS këtë javë: Mbrëmje festimi dhe emocionesh në Gala e Golden Globes

Rishikimi video i skuterit elektrik BMW CE 04

Rishikimi video i skuterit elektrik BMW CE 04

Shtëpia e Dragoit: Kjo është ajo që është një familje jofunksionale

Shtëpia e Dragoit: Kjo është ajo që është një familje jofunksionale

Libra: sugjerime tetor nga VISÃO Júnior

Libra: sugjerime tetor nga VISÃO Júnior