16388031_wm-5986962-4662992-jpg

Vizioni | Festivali DocLisboa nis sot me Lula Penën dhe filmin e Lucrecia Martel
Nuk ka më lajme

Casa Dentro: Mos e humbisni, më 6 tetor, bisedën me Vítor Sobral

Casa Dentro: Mos e humbisni, më 6 tetor, bisedën me Vítor Sobral

PRIMA 17 figura

Shndërrohuni në një shkop të frikshëm

Shndërrohuni në një shkop të frikshëm

Marcelo kërkon të vërtetën për pasojat e luftës dhe të merren masa të jashtëzakonshme

Marcelo kërkon të vërtetën për pasojat e luftës dhe të merren masa të jashtëzakonshme

Dekolonizoni dyqindvjetorin e pavarësisë së Brazilit

Dekolonizoni dyqindvjetorin e pavarësisë së Brazilit

Sekreti i Kate për lëkurë të hidratuar mirë kushton më pak se 3,00 euro

Sekreti i Kate për lëkurë të hidratuar mirë kushton më pak se 3,00 euro

José Eduardo Moniz dhe Manuela Moura Guedes të lumtur me martesën e vajzës së tyre, Madalena Moniz

José Eduardo Moniz dhe Manuela Moura Guedes të lumtur me martesën e vajzës së tyre, Madalena Moniz

Vendi e kapërceu krizën e fundit me

Vendi e kapërceu krizën e fundit me “dinjitet të madh” falë qeverisë Passos

TVI thërret Cristina Ferreira që të mposhtë CIS në ditëlindjen e saj

TVI thërret Cristina Ferreira që të mposhtë CIS në ditëlindjen e saj

Grohe hap ekspozitën e saj të parë në Portugali

Grohe hap ekspozitën e saj të parë në Portugali

Infanta Cristina dhe Iñaki Urdangarin: 25 vjet martesë që përfundoi papritmas

Infanta Cristina dhe Iñaki Urdangarin: 25 vjet martesë që përfundoi papritmas

VIZIONI SE7e I KËSAJ JAVËS – Numri 1544

VIZIONI SE7e I KËSAJ JAVËS – Numri 1544

PCP thotë se Ministri i Shëndetësisë duhet t'i japë fund menjëherë situatës së papajtueshmërisë

PCP thotë se Ministri i Shëndetësisë duhet t'i japë fund menjëherë situatës së papajtueshmërisë

Provat e reja tregojnë se arinjtë nuk janë mishngrënës

Provat e reja tregojnë se arinjtë nuk janë mishngrënës

Victoria Beckham bën debutimin e saj në Javën e Modës në Paris, e shoqëruar nga djali dhe nusja e saj

Victoria Beckham bën debutimin e saj në Javën e Modës në Paris, e shoqëruar nga djali dhe nusja e saj

JL 1355

10 ide për sytjena me dantella

10 ide për sytjena me dantella

Citroën prezanton Oli, një koncept automobilistik “radikal, i përgjegjshëm dhe optimist”.

Citroën prezanton Oli, një koncept automobilistik “radikal, i përgjegjshëm dhe optimist”.

Vizatime të pabotuara nga Kopshti Botanik i Coimbra të zbuluara në një katalog

Vizatime të pabotuara nga Kopshti Botanik i Coimbra të zbuluara në një katalog

Bisedimet ESG: Debati për financat e qëndrueshme dhe eko-fondet më 12 tetor

Bisedimet ESG: Debati për financat e qëndrueshme dhe eko-fondet më 12 tetor

Junior VISION Tetor 2022

Junior VISION Tetor 2022

Vështrimet mbresëlënëse të Eva Longoria në Javën e Modës në Paris

Vështrimet mbresëlënëse të Eva Longoria në Javën e Modës në Paris

Sacheen Littlefeather, aktorja vendase amerikane që bëri historinë e Oscar-it, ka vdekur

Sacheen Littlefeather, aktorja vendase amerikane që bëri historinë e Oscar-it, ka vdekur

Ivo Lucas dhe Joana Aguiar kanë një marrëdhënie të ulët në Golden Globes

Ivo Lucas dhe Joana Aguiar kanë një marrëdhënie të ulët në Golden Globes

5 tetor: Marcelo kërkon që demokracia të përparojë me

5 tetor: Marcelo bën thirrje që demokracia të përparojë me "një rrugë për të gjithë"

Familja: sa kohë mund të qëndrojmë para ekranit?

Familja: sa kohë mund të qëndrojmë para ekranit?

Inteligjenca Artificiale kundër të Drejtave dhe Lirive

Inteligjenca Artificiale kundër të Drejtave dhe Lirive

Polestar 2 në provë:

Polestar 2 në shqyrtim: “OK Google, çfarë mendoni për këtë makinë? »

David Fonseca, në Lisbonë dhe Porto: Udhëtim në brendësinë e artistit

David Fonseca, në Lisbonë dhe Porto: Udhëtim në brendësinë e artistit

A është e mundur të heqësh qafe njollat ​​në fytyrë?

A është e mundur të heqësh qafe njollat ​​në fytyrë?

diversiteti ka rëndësi

Meta lançon mjete të fuqizuara nga AI që e bëjnë më të lehtë kalimin midis çipave Nvidia dhe AMD

Meta lançon mjete të fuqizuara nga AI që e bëjnë më të lehtë kalimin midis çipave Nvidia dhe AMD

Verërat: një vend i mirë në diell

Verërat: një vend i mirë në diell

SIC teston dy dyshe të reja për të festuar 30 vjetorin e saj

SIC teston dy dyshe të reja për të festuar 30 vjetorin e saj

Victoria Beckham bën debutimin e saj në Javën e Modës në Paris, e shoqëruar nga djali dhe nusja e saj

Victoria Beckham bën debutimin e saj në Javën e Modës në Paris, e shoqëruar nga djali dhe nusja e saj

Në Caras Decoração, tetori mbërrin me dizajn dhe shumë mirëqenie

Në Caras Decoração, tetori mbërrin me dizajn dhe shumë mirëqenie

"The Bear" në Disney +: Kuzhina është një tenxhere me presion

Arte dhe zanate: këtë javë të gjitha rrugët të çojnë në Oeiras

Arte dhe zanate: këtë javë të gjitha rrugët të çojnë në Oeiras

Pluhuri

Temperaturat mbi 30 gradë, pluhur dhe rritje e rrezikut nga zjarri në ditët në vijim

Temperaturat mbi 30 gradë, pluhur dhe rritje e rrezikut nga zjarri në ditët në vijim

Rishikimi video i skuterit elektrik BMW CE 04

Rishikimi video i skuterit elektrik BMW CE 04

Ndërtimi i besimit varet nga të gjithë ne

Ndërtimi i besimit varet nga të gjithë ne