Orë e lidhur për Portugalinë

Portugalia është këtë vit një nga destinacionet e preferuara të francezëve. Konteksti aktual inkurajon francezët të mos largohen jashtë zonës evropiane. Plazhet dhe cilësia e jetës e ofruar nga Portugalia tërheq mijëra francezë çdo vit. Për të gjithë ata që dëshirojnë të udhëtojnë në Portugali dhe të vazhdojnë të flasin fizikisht, çfarë ka më mirë se një orë e lidhur? Ora e lidhur ofron shumë përparësi, pedometër, rrahje zemre, GPS, muzikë, video… Ora e lidhur po bëhet një aksesor gjithnjë e më thelbësor. Më i vogël dhe më praktik se telefoni, orë e zgjuar është e lehtë për tu veshur dhe është shumë e arritshme.

Monitoroni gjendjen tuaj fizike

Nëse luani sporte, nuk ka asgjë më të mirë se sa një orë e lidhur për të ndjekur shpenzimet tuaja të energjisë. Falë funksionit GPS, ju do të jeni në gjendje të ndiqni lëvizjet tuaja dhe të ndiqni rrugën e përshkuar. Falë opsionit të pedometrit, do të jeni saktësisht sa hapa keni marrë për numrin e kilometrave të kaluara. Me këtë aksesor, asgjë nuk do t'ju shpëtojë.

Nëse jeni të ndërgjegjshëm për shëndetin, mund të përdorni opsionin e përcjelljes së rrahjeve të zemrës për të ndjekur rrahjet e zemrës tuaj në çdo kohë. Një nga karakteristikat më të fundit në trend është analitika e gjurmimit të gjumit. Falë kësaj, ju do të jeni në gjendje të shihni performancën e gjumit tuaj.

Orë e zgjuar që punon si një telefon

Disa modele të orëve kanë funksionalitet të telefonit. Kështu, ju do të jeni në gjendje të merrni thirrje dhe mesazhe direkt në telefonin tuaj orë e zgjuarMe Një asistent zanor do t'ju ndihmojë të kryeni të gjitha veprimet që dëshironi pa pasur nevojë të prekni orën. Mund të vendosni t'i përgjigjeni një thirrjeje ose të shkruani një mesazh.

Ky është një opsion shumë i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që luajnë sport dhe jo gjithmonë i kanë telefonat e tyre me vete. Ora e lidhur është një vegël e vogël që vishet lehtë dhe vishet lehtësisht në të gjitha sportet. Disa modele të orëve janë edhe të papërshkueshme nga uji dhe garantojnë rehati optimale për përdoruesin.

Ora e lidhur për të mbajtur të zënë

Me të gjitha përparimet teknologjike, ora e lidhur ofron një larmi të pafund aplikimesh. Kështu mund të konsultoni video, të dëgjoni muzikë drejtpërdrejt në orë. Sidoqoftë, sa më shumë të përdoret ora, aq më pak efikas do të jetë bateria, kështu që gjithmonë kini kujdes që të mos abuzoni me performancën e saj.