zjarr-në-një-dyqan-komercial-në-vila-nova-de-gaia

Vizioni | Zjarri në një dyqan tregtar në Vila Nova de Gaia është afër përfundimit
Nuk ka më lajme

Victoria Beckham bën debutimin e saj në Javën e Modës në Paris, e shoqëruar nga djali dhe nusja e saj

Victoria Beckham bën debutimin e saj në Javën e Modës në Paris, e shoqëruar nga djali dhe nusja e saj

Rishikimi video i skuterit elektrik BMW CE 04

Rishikimi video i skuterit elektrik BMW CE 04

David Fonseca, në Lisbonë dhe Porto: Udhëtim në brendësinë e artistit

David Fonseca, në Lisbonë dhe Porto: Udhëtim në brendësinë e artistit

Nga planeti imagjinar në tokën e vërtetë

Nga planeti imagjinar në tokën e vërtetë

5 tetor: Marcelo kërkon që demokracia të përparojë me

5 tetor: Marcelo bën thirrje që demokracia të përparojë me "një rrugë për të gjithë"

PSD konsideron

PSD e konsideron "të papranueshme" që Pizarro të mos korrigjojë gabimin "menjëherë"

10 ide për sytjena me dantella

10 ide për sytjena me dantella

"The Bear" në Disney +: Kuzhina është një tenxhere me presion

Shtëpia e Dragoit: Kjo është ajo që është një familje jofunksionale

Shtëpia e Dragoit: Kjo është ajo që është një familje jofunksionale

Familja: sa kohë mund të qëndrojmë para ekranit?

Familja: sa kohë mund të qëndrojmë para ekranit?

PRIMA i pëlqen gatimet Casa Davolta, modelet e reja Hunter dhe rikthimi i Chefs on Fire

PRIMA i pëlqen gatimet Casa Davolta, modelet e reja Hunter dhe rikthimi i Chefs on Fire

Inteligjenca Artificiale kundër të Drejtave dhe Lirive

Inteligjenca Artificiale kundër të Drejtave dhe Lirive

SIC teston dy dyshe të reja për të festuar 30 vjetorin e saj

SIC teston dy dyshe të reja për të festuar 30 vjetorin e saj

Shfaqje në shtëpi, pamje dhe tendenca

Shfaqje në shtëpi, pamje dhe tendenca

udhëtim fotografik

Udhëtim fotografik "Të jetosh midis asaj që mbetet" nga Mário Cruz në Almada deri në dhjetor

Joana Aguiar vesh të njëjtin fustan si Cristina Ferreira

Joana Aguiar vesh të njëjtin fustan si Cristina Ferreira

Filipa Areosa është shtatzënë

Filipa Areosa është shtatzënë

Carolina Deslandes: kur rrobat janë një mesazh

Carolina Deslandes: kur rrobat janë një mesazh

Mbretëresha Margaret e Danimarkës lëshon një deklaratë pasi mori një vendim të diskutueshëm për të ardhmen e nipërve të saj

Mbretëresha Margaret e Danimarkës lëshon një deklaratë pasi mori një vendim të diskutueshëm për të ardhmen e nipërve të saj

5 këpucë për të veshur në tetor përveç çizmeve

5 këpucë për të veshur në tetor përveç çizmeve

Vështrimet mbresëlënëse të Eva Longoria në Javën e Modës në Paris

Vështrimet mbresëlënëse të Eva Longoria në Javën e Modës në Paris

Siguria rrugore: makinë autonome kundrejt superpërçuesit virtual

Siguria rrugore: makinë autonome kundrejt superpërçuesit virtual

JL 1355

Axhenda e prindërve dhe e fëmijëve: filloni vjeshtën në një mënyrë të madhe

Axhenda e prindërve dhe e fëmijëve: filloni vjeshtën në një mënyrë të madhe

Marcelo kërkon të vërtetën për pasojat e luftës dhe të merren masa të jashtëzakonshme

Marcelo kërkon të vërtetën për pasojat e luftës dhe të merren masa të jashtëzakonshme

Në Caras Decoração, tetori mbërrin me dizajn dhe shumë mirëqenie

Në Caras Decoração, tetori mbërrin me dizajn dhe shumë mirëqenie

Në kërkim të njerëzve për një marrëdhënie serioze (dhe efektive).

Në kërkim të njerëzve për një marrëdhënie serioze (dhe efektive).

diversiteti ka rëndësi

Bisedimet ESG: Debati për financat e qëndrueshme dhe eko-fondet më 12 tetor

Bisedimet ESG: Debati për financat e qëndrueshme dhe eko-fondet më 12 tetor

Libra: sugjerime tetor nga VISÃO Júnior

Libra: sugjerime tetor nga VISÃO Júnior

Ndërtimi i besimit varet nga të gjithë ne

Ndërtimi i besimit varet nga të gjithë ne

Kim Kardashian paguan 1,26 milionë dollarë për promovimin e paligjshëm të kriptomonedhës

Kim Kardashian paguan 1,26 milionë dollarë për promovimin e paligjshëm të kriptomonedhës

Arte dhe zanate: këtë javë të gjitha rrugët të çojnë në Oeiras

Arte dhe zanate: këtë javë të gjitha rrugët të çojnë në Oeiras

Kostumi i Carolina Deslandes në Gala të Golden Globes

Kostumi Gala i Globes së Artë të Carolina Deslandes 'Fsheh' emra të veçantë

Meta lançon mjete të fuqizuara nga AI që e bëjnë më të lehtë kalimin midis çipave Nvidia dhe AMD

Meta lançon mjete të fuqizuara nga AI që e bëjnë më të lehtë kalimin midis çipave Nvidia dhe AMD

Vendi e kapërceu krizën e fundit me

Vendi e kapërceu krizën e fundit me “dinjitet të madh” falë qeverisë Passos

Cláudia Vieira pikturon me ngjyrë rozë një natë kushtuar talenteve kombëtare

Cláudia Vieira pikturon me ngjyrë rozë një natë kushtuar talenteve kombëtare

Citroën prezanton Oli, një koncept automobilistik “radikal, i përgjegjshëm dhe optimist”.

Citroën prezanton Oli, një koncept automobilistik “radikal, i përgjegjshëm dhe optimist”.

Casa Dentro: Mos e humbisni, më 6 tetor, bisedën me Vítor Sobral

Casa Dentro: Mos e humbisni, më 6 tetor, bisedën me Vítor Sobral

Vizatime të pabotuara nga Kopshti Botanik i Coimbra të zbuluara në një katalog

Vizatime të pabotuara nga Kopshti Botanik i Coimbra të zbuluara në një katalog

José Eduardo Moniz dhe Manuela Moura Guedes të lumtur me martesën e vajzës së tyre, Madalena Moniz

José Eduardo Moniz dhe Manuela Moura Guedes të lumtur me martesën e vajzës së tyre, Madalena Moniz

João Mota: Frika e aktorit në kohën e kthimit të tij

João Mota: Frika e aktorit në kohën e kthimit të tij