1-1-e1669908198824-png
Sa kushton për të dërguar një pako ose letër në Portugali?

Sa kushton për të dërguar një pako ose letër në Portugali?

Siç e dini tashmë, sot është e mundur të dërgoni parcela ose letra jashtë vendit, pa ndonjë vështirësi të madhe. Kështu që shumë mirë mund të dërgoni gjithçka që dëshironi nga vendi juaj në Portugali. Gjëja kryesore është të dini çmimin që mund të kushtojë. Ne ju ftojmë të lexoni këtë artikull për të mësuar më shumë.

Kostoja e dërgimit të një letre prioritare dhe jeshile

Ka tarifa të ndryshme në varësi të llojit të letrës që do të dërgohet. Prandaj duhet të jeni të vetëdijshëm për këtë para se ta dërgoni. Nëse dëshironi të dërgoni një letër urgjente në Portugali, letra me përparësi është opsioni ideal. Kjo ju lejon ta dërgoni atë në 1 ditë pa vështirësi. Shkronja e gjelbër është një zgjidhje ekologjike dhe ekonomike.

Në të vërtetë, nuk ka nevojë për një aeroplan për ta dërguar atë. Sa i përket çmimit, shkronjat që peshojnë 20 g kushtojnë mesatarisht 1,28 euro. Për ata që peshojnë midis 20 dhe 100 g, përgatitni 2,2 euro. Shkurtimisht, çmimi varion midis 1,28 dhe 7,06 euro duke marrë parasysh peshën e paketës. Për shkronjën e gjelbër, diapazoni i çmimeve është midis 1,08 euro dhe 5,91 euro. Nga rruga, ju mund të klikoni këtu për të shikoni çmimet hollësisht.

Kostoja e një letre ekonomike

Kjo formulë është e rezervuar për paketat jo urgjente. Në të vërtetë, ju keni mundësinë të dërgoni letrën tuaj në Portugali gjatë një periudhe prej 4 ditësh. Çmimet në këtë rast janë të përballueshme. Kështu, ju keni normat e mëposhtme:

  • 1 euro për 20 g;
  • 2,12 euro për dokumente nga 20 në 100 g;
  • 3,86 euro për dokumente me peshë 100 deri 250 g.

Prandaj, duhet të merrni parasysh nevojën që keni për të zgjedhur formulën tuaj. Me pak fjalë, përcaktoni nëse jeni me nxitim ose nëse mund të merrni kohë para se të zgjidhni opsionin tuaj.

Artikujt e fundit