1-1-e1669908198824-png

Portugali

Gastronomia në Portugali

Gastronomia në Portugali

Gastronomia portugeze mbart trashëgiminë kulturore të Portugalisë. Është një kuzhinë e larmishme dhe e shijshme, e karakterizuar nga pushtimi maure dhe romak, më pas i pasuruar ndjeshëm nga

Pse të mësoni portugalisht?

Pse të mësoni portugalisht?

Dëshironi të mësoni një gjuhë të re dhe portugalishtja ju bën të dëshironi? Ka shumë arsye që mund t'ju inkurajojnë të mësoni