1-1-e1669908198824-png

kulturë

Si të mësoni portugalisht?

Si të mësoni portugalisht?

Gjuha portugeze është gjuha zyrtare në Evropën Perëndimore (veçanërisht në Portugali), Brazil dhe disa vende në Afrikën Jugore. Me mbi