5-tetor-mjaft-konsiderohet-se-rp-kishte-mungon-një

Vizioni | 5 tetor: Mjaft konsideron se PR i mungonte "disa autokritikë"
Nuk ka më lajme

Pluhuri

Kostumi i Carolina Deslandes në Gala të Golden Globes

Kostumi Gala i Globes së Artë të Carolina Deslandes 'Fsheh' emra të veçantë

Shtëpia e Dragoit: Kjo është ajo që është një familje jofunksionale

Shtëpia e Dragoit: Kjo është ajo që është një familje jofunksionale

PSD konsideron

PSD e konsideron "të papranueshme" që Pizarro të mos korrigjojë gabimin "menjëherë"

Ministri i Mjedisit thotë se është e nevojshme të përdoren më shumë ujërat e zeza

Ministri i Mjedisit thotë se është e nevojshme të përdoren më shumë ujërat e zeza

Siguria rrugore: makinë autonome kundrejt superpërçuesit virtual

Siguria rrugore: makinë autonome kundrejt superpërçuesit virtual

Cláudia Vieira pikturon me ngjyrë rozë një natë kushtuar talenteve kombëtare

Cláudia Vieira pikturon me ngjyrë rozë një natë kushtuar talenteve kombëtare

Në Caras Decoração, tetori mbërrin me dizajn dhe shumë mirëqenie

Në Caras Decoração, tetori mbërrin me dizajn dhe shumë mirëqenie

Meta lançon mjete të fuqizuara nga AI që e bëjnë më të lehtë kalimin midis çipave Nvidia dhe AMD

Meta lançon mjete të fuqizuara nga AI që e bëjnë më të lehtë kalimin midis çipave Nvidia dhe AMD

Princesha Charlene e Monakos merr pjesë në shfaqjen Akris gjatë Javës së Modës në Paris

Princesha Charlene e Monakos merr pjesë në shfaqjen Akris gjatë Javës së Modës në Paris

Vendi e kapërceu krizën e fundit me

Vendi e kapërceu krizën e fundit me “dinjitet të madh” falë qeverisë Passos

Casa Dentro: Mos e humbisni, më 6 tetor, bisedën me Vítor Sobral

Casa Dentro: Mos e humbisni, më 6 tetor, bisedën me Vítor Sobral

diversiteti ka rëndësi

Kim Kardashian paguan 1,26 milionë dollarë për promovimin e paligjshëm të kriptomonedhës

Kim Kardashian paguan 1,26 milionë dollarë për promovimin e paligjshëm të kriptomonedhës

Filipa Areosa tregon barkun e saj të vogël në një

Filipa Areosa tregon barkun e saj të vogël në një "dukje margaritar"

JL 1355

Studiuesja Luísa Magalhães fiton çmimin FLAD për studimin e parazitëve në ekosistemet detare

Studiuesja Luísa Magalhães fiton çmimin FLAD për studimin e parazitëve në ekosistemet detare

"Cindy Sherman: Metamorphoses", në Serralves: Një vënie në skenë në 100 imazhe dhe një afresk i paparë

"Cindy Sherman: Metamorphoses", në Serralves: Një vënie në skenë në 100 imazhe dhe një afresk i paparë

Nga më të guximshmit tek më klasikët:

Nga më të guximshmit tek më klasikët: “look-et” e Golden Globes

5 tetor: Marcelo kërkon që demokracia të përparojë me

5 tetor: Marcelo bën thirrje që demokracia të përparojë me "një rrugë për të gjithë"

Marrëdhënia e ndërlikuar e vëllezërve Frederico dhe Joaquim da Danmark

Marrëdhënia e ndërlikuar e vëllezërve Frederico dhe Joaquim da Danmark

Z. Gonçalo Z. Tavares

Z. Gonçalo Z. Tavares

Citroën prezanton Oli, një koncept automobilistik “radikal, i përgjegjshëm dhe optimist”.

Citroën prezanton Oli, një koncept automobilistik “radikal, i përgjegjshëm dhe optimist”.

David Fonseca, në Lisbonë dhe Porto: Udhëtim në brendësinë e artistit

David Fonseca, në Lisbonë dhe Porto: Udhëtim në brendësinë e artistit

Si mund të ndikojë në Harry dhe Meghan vendimi i diskutueshëm i Mbretëreshës Margaret të Danimarkës

Si mund të ndikojë në Harry dhe Meghan vendimi i diskutueshëm i Mbretëreshës Margaret të Danimarkës

Libra: sugjerime tetor nga VISÃO Júnior

Libra: sugjerime tetor nga VISÃO Júnior

Inteligjenca Artificiale kundër të Drejtave dhe Lirive

Inteligjenca Artificiale kundër të Drejtave dhe Lirive

5 këpucë që duhen veshur në tetor përveç çizmeve

5 këpucë që duhen veshur në tetor përveç çizmeve

20 copa per tu kthyer ne zyre me stil

20 copa per tu kthyer ne zyre me stil

Familja: sa kohë mund të qëndrojmë para ekranit?

Familja: sa kohë mund të qëndrojmë para ekranit?

Sekreti i Kate për lëkurë të hidratuar mirë kushton më pak se 3,00 euro

Sekreti i Kate për lëkurë të hidratuar mirë kushton më pak se 3,00 euro

Junior VISION Tetor 2022

Junior VISION Tetor 2022

PRIMA 17 figura

Joana Aguiar vesh të njëjtin fustan si Cristina Ferreira

Joana Aguiar vesh të njëjtin fustan si Cristina Ferreira

Marcelo kërkon të vërtetën për pasojat e luftës dhe të merren masa të jashtëzakonshme

Marcelo kërkon të vërtetën për pasojat e luftës dhe të merren masa të jashtëzakonshme

Bisedimet ESG: Debati për financat e qëndrueshme dhe eko-fondet më 12 tetor

Bisedimet ESG: Debati për financat e qëndrueshme dhe eko-fondet më 12 tetor

Në kërkim të njerëzve për një marrëdhënie serioze (dhe efektive).

Në kërkim të njerëzve për një marrëdhënie serioze (dhe efektive).

Kuzhinat botërore

José Eduardo Moniz dhe Manuela Moura Guedes të lumtur me martesën e vajzës së tyre, Madalena Moniz

José Eduardo Moniz dhe Manuela Moura Guedes të lumtur me martesën e vajzës së tyre, Madalena Moniz

Polestar 2 në provë:

Polestar 2 në shqyrtim: “OK Google, çfarë mendoni për këtë makinë? »

Të jetosh në një ekonomi (ç) thatësire në kopertinën e EXAME të Tetorit

Të jetosh në një ekonomi (ç) thatësire në kopertinën e EXAME të Tetorit

10 ide për sytjena me dantella

10 ide për sytjena me dantella